Прикордонник із США влаштував сімейне свято, щоб оголосити про стать своєї майбутньої дитини, але в процесі випадково влаштував великий лісовий пожар. Полум'я розгорілося від невеликого піротехнічного снаряда, кольоровий спалах якого, за задумом чоловіка, повинен був показати гостям, чи очікують вони з дружиною хлопчика або дівчинку. В залежності від статі він повинен був бути блакитного або рожевого кольору.

З-за цього трюку сталася пожежа, який випалив 18 тисяч гектар в Арізоні. І тепер чоловікові доведеться відповісти за наслідки.

Почалася пожежа, і він горів весь наступний тиждень. Для того, щоб його зупинити знадобилося вісімсот пожежників. Ніхто не постраждав, адже населених пунктів поблизу не було. Проте вогонь випалив площу в 18 тисяч гектар, шкоди для природи штату оцінили в 8,2 мільйона доларів (532,7 мільйона рублів).

"Це була чиста випадковість. Я відчуваю себе жахливо винуватим. Це був, мабуть, один з найгірших днів в моєму житті", - пояснив він.

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Прикордонник визнав себе винним в ненавмисному підпалі. Тепер йому доведеться заплатити штраф у 220 тисяч доларів, причому трохи менше половини цієї суми він виплатить відразу, а інше — порціями по 500 доларів протягом наступних 20 років. За словами хлопця, він сильно кається в тому, що сталося.

Раніше повідомлялося, що три людини зникли безвісти після урагану "Ксенофон", який обрушився на Грецію. Про це повідомляє губернатор Центральної Греції Костас Бакояннис на своїй сторінці в Facebook.

"Надзвичайний стан оголошено в муніципалітетах Лакрос, Мандуди, Лімні, і Агіа Анна. На острові Евбея зникли три людини", - написав він.

З наслідками урагану борються поліція і пожежна служба. Місцевих жителів закликають бути обережними і зайвий раз не виходити з дому.

Нагадаємо, тайфун-вбивця взяв Грецію в заручники: багато жертв, евакуюють цілі міста, люди готуються до найстрашнішого. З наслідками урагану борються поліція і пожежна служба.

Як повідомляв "Знай. ua", на улюбленому курорті українців згорів готель переповнений. У Карпатах згорів популярний готель.

"Знай. ua" писав, що безхатченки влаштували страшний пожежа в багатоповерхівці, городяни в паніці.