Інцидент стався в п'ятницю, 28 вересня. Частина Ялти виявилася знеструмленою з-за того, що щур потрапила в електроустаткування мереж.
Про це повідомили в прес-службі компанії "Крименерго".

Енергетики повідомили, що інцидент стався на підстанції 110 кВ "Артек".

В результаті безглуздої аварії мешканці та гості Ялти залишилися без електропостачання на півтори години. Проблему усунули досить швидко.
Отмечается, що подібний інцидент виникає не вперше.

За інформацією "Крименерго" на початку серпня курортні селища Малий Маяк, Кипарисне і Скеля під Алуштою, були знеструмлені через пробралася на трансформаторну підстанцію щури.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

В кінці минулого року п'ять сіл в двох районах Криму були на кілька годин знеструмлено через потрапила на одну з підстанцій куниці, а в березні 2018 року частина селища Коктебель протягом трьох з половиною годин залишалася без електрики через відкладення пташиного посліду на одній із електроопор.

Раніше в мережі показали, як уряд Росії запустило в окупованому Сімферополі у Криму пріоритетний проект "Формування комфортної міського середовища". І програма повністю розчарувала місцевих жителів.

Такі висновки вони зробили після того, як провели спільний рейд з співробітниками Мінжкг Криму і міською адміністрацією.

Вся комісія прогулялася по дворах, де раніше велися будівельні роботи.

Нагадаємо, кількість інфікованих ВІЛ у Криму зростає, медики б'ють на сполох.

Як повідомляв "Знай. ua", у мережі показали "впорядковані" двори Сімферополя. Ремонт дворів Сімферополя не додав вуличками міста затишку та безпеки.

"Знай. ua" писав, що Естонія вибрала "русский мир". Президент Литви прийняла рішення переїхати.