Студентка "Луганського університету ім. Володимира Даля" з "ЛНР" Олена Попелнуха за спеціальністю "Конструювання швейних виробів" представила свою колекцію під назвою "Я – революція" в номінації Street-style – стиль сучасного життя.

"В рамках п'ятого міжнародного конкурсу SHOESSTAR Півдня Росії проходив показ мод, і ми представляли від нашого інституту колекцію одягу під назвою "Я – революція". Нам дали диплом першого ступеня в номінації "Міський костюм. Дуже була приємна така оцінка, тому що я сильно хвилювалася", - розповіла автор колекції.

Студентка зазначає, що завдяки участі у конкурсі делегація ЛНУ отримала знання і вона особисто ознайомилася з новими дизайнерськими рішеннями.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Було дуже цікаво, було дуже багато учасників, цікаве журі. Підглядали у інших моделей рішення, тому що завжди, коли велике скупчення талантів, коли є цікаві ідеї, рішення, завжди хочеться підглянути, потім побачити виворіт, як це все було зроблено", - додала дизайнер.

Її колекція представляє собою кілька сукню в один брючний костюм, який були пошиті з білої, чорної і червоно тканини в псевдореволюційної стилістиці. Так, на білих штанях красується напис "Миръ народам".

Для того, щоб ще більше підкреслити "більшовицькі" коріння своєї колекції сукні щедро прикрашені зображенням великої червоної зірки, схожої на кремлівську, червоним бантом і вишитими червоними гвоздиками.

В соціальних мережах, навпаки, не розділили ентузіазму дівчата з самопроголошеної "ЛНР". Вбрання з колекції назвали смішними, безглуздими і огидними і багато користувачів при погляді на них не могли стримати сміх.

Нагадаємо про інтим-скандал з дітьми в Одесі. Батьки дівчаток будуть притягнуті до відповідальності.

Як повідомляв "Знай. ua", дизайнер білизни розлютила українців, не витримали і у президента.

"Знай. ua" писав, що дизайнерка перетворила маленьких моделей у повій, мережа кипить від злості.