У четвер, 27 вересня в Санкт-Петербурзі прогулянковий пасажирський пором застряг під постом. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Причиною такої "річковий аварії" став рівень води, що піднявся. Однак судно капітана це не зупинило в завзятті потрапити на той бік і він кілька разів здійснив спроби проплисти під невисокою конструкцією.

Пором не зміг проплисти під Зеленим мостом Петербургу і в кінцевому підсумку застряг на набережній річки Мийки. А все із-за того, що рівень води в річці піднявся і там, де раніше судно проходило без проблем, тепер застрягло.

"Просто вода піднялася недавно і бовдур не розрахував", - пишуть у соціальних мережах.

Популярні новини зараз

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Показати ще

Відзначимо, що в Санкт-Петербурзі є міст, який місцеві жителі прозвали "мостом дурості". Він одержав популярність завдяки тому, що дуже низький і під ним не можуть проїхати "газелі". В результаті власної самовпевненості під ним встигло застрягти 150 автомобілів.

Раніше в світі відбулося більш трагічна подія з мостом. Стало відомо про страшну катастрофу в американському штаті Айова. Так там обрушився залізничний міст, в результаті чого у річку впав вантажний потяг. Про це повідомляють Wowt News.

Поїзд перевозив соєва олія. Чиновники запевняють, що річку не просочилися небезпечні речовини. 20 вагонів з піском і соєвим маслом опинилися у воді, а частина вантажу потрапила в річку.

Відомо, що нещодавно цей регіон США страждав від повені і сильних дощів, які, можливо, і стали причиною інциденту.

Нагадаємо, у США обвалився міст разом з поїздом. 20 вагонів з піском і соєвим маслом опинилися у воді.

Як повідомляв "Знай. ua", самий зухвалий план Путіна розсекречено, українці в паніці. Кремль не відмовляється від сухопутного коридору з півострова.

"Знай. ua" писав, що боягузлива путінська провокація в Азовському морі потрапила на відео.