У Києві активісти облили машини представників російського посольства фекаліями. Так закінчилися проводи екс-глави "Росспівробітництва" Воробйова. Небайдужі українці незадоволені веденням справ чиновника і вирішили влаштувати самосуд на свій смак. До слова сказати, смак у наших активістів поганий, через це чиновнику довелося несолодко.

Про це розповів журналіст і волонтер Родіон Шовкошитний на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши відповідні знімки.

"У Києві проводжали главу "Росспівробітництва" Воробйова. Вже екс-голову, він злився з посади, коли його в травні го*ном облили. Чому облили? Тому фінансував всякі антиукраїнські "безсмертні полиці" і купу іншого русскомирского д*рьма. Проводжати його приїхали дядьки і тітки з посольства РФ, всякі російські дипломати і українські малороси", – написав він.

За словами Шовкошитного, в цей момент повз проходили люди, небайдужі до долі країни, у яких при собі димові шашки і пару відер з фекаліями.

Популярні новини зараз

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

"Тому, вже традицією .... яке ж росспівробітництво без г*вна?! На машинах посольства виявилися ці кілька відер автентичного українського продукту, який чітко характеризує ту діяльність, яку тут так довго вела ця організація і її керівник. Автомобілям так соромно стало, що у них поспускались шини і відпали номери. А гості так і не вийшли до громадян, хоча ті їх наполегливо кликали. Такі справи. Прощай, дерьмодеман Геннадій", – резюмував він.

Для багатьох таке прощання повинно послужити уроком. Не варто їхати в Україну і творити беззаконня. Ніхто вас тут не чекає з вашими грошима для ваших брудних оборудок. Залишайтеся на батьківщині і допомагайте там! Чекаємо у гості нових представників російського світу. Фекалій на всіх вистачить, в Україні немає проблем з цим корисним продуктом.

"Знай.ua" повідомляв раніше: цькують тих, кого не добили? Окупанти влаштували на Донбасі тотальний мор, наслідки неминучі.

"Знай.ua" писав по темі: Путін витягне з України мільярди, навіть не погрожуючи зброєю: розкрито цинічна схема.