Представника Міністерства закордонних справ Російської Федерації Марію Захарову запідозрили в проблемах зі здоров'ям. В мережу виклали фото, на яких явно видно, що Захарова страждає на невідому хворобу.

Змарніле обличчя, втомлений погляд, в'яла шкіра говорить про небезпечні симптоми. Ще зовсім недавно в мережі можна було побачити фото здорової та активної Марії Захарової. Активістка, міністр закордонних справ і просто розумниця і красуня, що ж сталося з жінкою? Від Марії Захарової жодного коментаря немає, ставити діагнози по фото ми не беремося. Але безумовно видно, що нинішній міністр явно потребує допомоги професіоналів.

В Instagram посипалися коментарі і домисли небайдужих читачів. Російський журналіст Олексій Венедиктов висловив думку. "Потріпалася", "Вона хворіє?", "Жесть", "На голодному пайку?", "Зовсім погана", "Що з нею?", "Може, на ній щось випробовують", - пишуть у коментарях під знімком.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Можливо, проблеми зі здоров'ям пов'язані з непростою роботою? Постійні стреси, цейтнот і брак часу позначаються негативно на здоров'ї будь-якої людини. А перед нами - міністр закордонних справ, та й ще і держави у якої вічно проблеми з іноземними сусідами. Якщо далі так піде, Росії треба буде шукати заміну змарнілій Захаровій. Скільки ще зможе тягнути на собі таку ношу Марія захарова невідомо, можливо це тільки здогади, але до лікаря звернутися було б не зайвим.

"Знай.ua" писав раніше: у Путіна розповіли, коли віддадуть українських політв'язнів. Про це повідомив прес-секретар МЗС РФ Марія Захарова.Зокрема, представник російського зовнішньополітичного відомства наголосила, що дипломати постійно намагаються підтримувати контакти з адвокатами і родичами засуджених росіян.

"Знай.ua" повідомив: росСМИ з переляку звинуватили Путіна в отруєнні брата Кім Чен Ина, а потім одумалися. На засіданні Радбезу ООН представник США Ніккі Хейлі заявила, що Російська Федерація стала перешкодою на шляху посилення міжнародних санкцій проти Північної Кореї.