Найбільший європейський лоукостер Ryanair знову надумав страйкувати. На черговий страйк працівники збираються вийти цієх п'ятниці.

Про це повідомляє німецьке видання Zeit.

"Ірландський бюджетний перевізник через страйк у п'ятницю скасовує 190 рейсів; зачепило 30 тисяч пасажирів", - йдеться в повідомленні.

Акція протесту охопить одразу декілька європейських країн. Так, передбачається, що страйки пройдуть у Бельгії, Німеччині, Голландії, Італії, Іспанії та Португалії. Однак, оголошуючи страйк ще два тижні тому, компанія не згадувала Німеччину.

Популярні новини зараз

Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Потрібно бути готовим: Галущенко звернувся до українців

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Показати ще

Зазначається, що за день популярний авіаперевізник мав би обслужити 450 тисяч пасажирів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що екіпажі авіакомпанії Ryanair оголосили про страйк 28 вересня, яка пройде в Іспанії, Італії, Бельгії, Нідерландах та Португалії.

У той же час Ryanair розраховує, що значна частина співробітників в Іспанії, Італії, Бельгії, Нідерландах і Португалії буде працювати в нормальному режимі.

Нагадаємо, найбільший європейський лоукостер Ryanair хоче запустити внутрішні рейси в Україні.

Як повідомляв портал Знай.ua, у жовтні з України почнуть літати літаки дочірньої авіакомпанії Lufthansa Group – Brussels Airlines. Цю інформацію на прес-конференції в Києві повідомив генеральний директор Lufthansa Group в Україні, Вірменії, Білорусі, Грузії, Азербайджані і Туркменістані Рене Койнзак.

Також Знай.ua писав про те, що український лоукостер SkyUp знову відклав початок виконання регулярних рейсів. На цей раз на зимову навігацію. До цього компанія мала намір відкрити продаж квитків на регулярні рейси ще в липні 2018 року. Однак наразі перевізник чекає постачання ще кількох літаків.