Скандально відомий російський опозиціонер Олексій Навальний знову загримів за ґрати, незважаючи на те що відбув 30-денний адміністративний арешт. Так, просто на виході зі спецприймальника політика знову затримали.

Про це колега Навального, Леонід Волков, написав на своїй сторінці в Twitter.

"Олексія Навального затримали на виході зі спецприйомник. Відкрили двері — і тут же провели в автобус. І відвезли в невідомому напрямку", - пише він.

Трохи пізніше Волков написав, що Навальний знаходиться в ОВС "Даниловський", де на нього оформляють ще одну адміністративну справу за статтею "Порушення організатором публічного заходу встановленого порядку організації або проведення зборів, мітингу, демонстрації, ходи або пікетування, що спричинили заподіяння шкоди здоров'ю людини або майну"

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Показати ще

"Це екзотична стаття, на моїй пам'яті не застосовувалася ніколи", - зауважив Волков. Він додав також, що нове адмінпокарання пов'язане з масовими мітингами, які проходили 9 вересня. До речі, в цей період Навальний перебував за ґратами.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що російський політик Володимир Жириновський під час протестів у Петербурзі нападав на людей, які виступали з критикою проти нього, деякі навіть постраждали від рук одіозного політика. Жириновський погрожував активістам тюремними арештами і кривавими розбірками.

Як повідомляв "Знай.uа", стало відомо, чому почастішали нападки на національну поліцію з боку "громадських активістів". Серед перерахованих випадків, згадувалася Справа Гандзюк, яку в Херсоні невідомий облив кислотою. Жінка потрапила до реанімації із серйозними опіками.

Також "Знай.uа" писав про те, що соратник Навального потрапив до реанімації з проломленою головою. Його стан відзначається, як важкий. Жертвою став Петро Офіцерів, бізнесмен і однодумець Навального.