Напередодні стало відомо про страшну катастрофу в американському штаті Айова. Так там обрушився залізничний міст, в результаті чого у річку впав вантажний потяг. Про це повідомляють Wowt News.

Поїзд перевозив соєву олія. Чиновники запевняють, що річку не просочилися небезпечні речовини. 20 вагонів з піском і соєвою олією опинилися у воді, а частина вантажу потрапила в річку.

На даний момент встановлюються всі обставини події. Відомо, що нещодавно цей регіон США страждав від повені і сильних дощів, які, можливо, і стали причиною інциденту.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

За попередніми даними, у результаті надзвичайної події ніхто не постраждав.

Варто відзначити, 14 серпня поблизу італійського міста Генуя обвалився автомобільний міст, десятки автомобілів опинилися у пастці, а кількість жертв ще збільшилася.

За даними джерела, в результаті обвалу загинуло 38 осіб, серед яких троє дітей 8-ми, 12-ти і 13-ти років.

Також повідомляється про 15 постраждалих, серед яких 9 - у важкому стані. Четверо з них були витягнуті з-під уламків. Під час обвалення на мосту було 30-35 автомобілів і три вантажівки.

Як відомо, по мосту, який обвалився, проходить автомагістраль А10. Міст Моранді був побудований в 1960-х роках на заході від центру Генуї. Його довжина перевищує 1 км, висота - 90 м.

Нагадаємо, в інтернеті з'явилося дуже страшне відео наслідків катастрофи в Дніпропетровській області. Відомо, що на території села Нова Дача Павлоградського району вантажне авто потрапило під крах моста.

Як повідомляв портал "Знай.uа" 24 серпня у Перу стався землетрус магнітудою 7,1. Метеорологи встановили, що поштовхи були зафіксовані на глибині 610 кілометрів на північний захід від Мальдонадо на 250 кілометрів.

Також "Знай.uа" писав, у Баку відбулося виверження другого в світі за величиною грязьового вулкана Отман-Боздаг. Як повідомляють місцеві засоби масової інформації, виверження почалося в 8:53 ранку в неділю, 23 вересня. Приблизно через годину там зафіксували друге виверження, яке продовжується до цих пір.