Біля берегів Нігерії пірати викрали 12 осіб екіпажу торгового судна, яке належить швейцарській транспортній компанії. Про це заявили представники компанії.

"Компанія співпрацює з владою і фахівцями, щоб забезпечити оперативне і безпечне звільнення заручників", - наголошується в заяві швейцарської компанії Massoel Shipping.

Пірати викрали 12 осіб з суховантажу Glarus швейцарської компанії Massoel Shipping біля берегів Нігерії. Судно йшло під швейцарським прапором з вантажем пшениці з Лагосу до Порт-Харготу. Напад на екіпаж стався 83 кілометрах від острова Бонні.

На кораблі в момент нападу перебувало 19 членів екіпажу. Їх громадянство на даний момент уточнюється, відомо лише те, що серед викрадених немає громадян Швейцарії.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Компанія на даний момент співпрацює з владою і фахівцями. Всі намагаються забезпечити оперативне і безпечне звільнення заручників.

Раніше повідомлялося, що навесні біля берегів Нігерії пірати викрали 12 моряків вантажного корабля з Нідерландів. У минулому році пірати звільнили моряків, захоплених у полон у нігерійського узбережжя, один з яких є громадянином України.

Тим часом українські військові на Донбасі не втрачають сили духу і почуття гумору і знаходять можливість зіграти на нервах проросійських терористів, дотепно їх потролив.

Так, окупанти злякалися сомалійських піратів, які, на їхню думку, воюють на боці України.

Нагадаємо, Путін на старості років вирішив погратися у пірата. Путін вирішив, що простого доступу до узбережжя йому мало і він хоче бути володаркою морською.

Як повідомляв "Знай. ua", чий череп зображений на прапорі всіх розбійників. На прапорах піратів зображувалися не тільки череп і кістки, як прийнято вважати.

"Знай. ua" писав, що на Донбасі окупантів нападають сомалійські пірати. Зепаратисты на Донбасі помітили на передовій ВСУ незвичайний прапор.