У четвер, 20 вересня у Танзанії, на озері Вікторія сталася страшна трагедія, яка забрала десятки життів. На місці краху проводиться пошуково-рятувальна операція. Сотні людей, що знаходилися на поромі, числяться зниклими без вісті.

Рятувальники, відновили вранці пошукову операцію, витягли з води ще 42 тіла, пише Citizen.

Так за новим офіційним даним число загиблих при катастрофі порома в Танзанії зросла до 86 людини, повідомляє Аpnews.

Судно виконувало рейс між двома островами — Юкора і Буголора. Пором перекинувся 20 вересня приблизно за 50 метрів до місця швартування. На місці аварії вдалося врятувати 37 осіб. З настанням темряви рятувальна операція була припинена.

Популярні новини зараз

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

Місцева влада вважає, що причиною трагедії могла стати перевантаженість судна. Пором може вмістити не більше 100 чоловік і 25 тонн вантажу, але на борту, за різними даними, перебували від 400 до 500 людей.

Жахливий випадок стався в Нідерландах, четверо дітей загинули, коли електрокар несподівано виїхав на залізничну колію, де і потрапив у жахливу трагедію.

Зараз вже відомо, що транспортним засобом керувала одна зі співробітниць дитячого центру, який розташований в місті. Повідомляється, що вона повинна була відвезти дітей до школи.

Крім того відомо, що жінка, яка керувала електрокаром і ще одна дитина залишилися живі, проте знаходяться в лікарі.

Також повідомляється, що електрокар з незрозумілих причин виїхав на переїзд по велосипедній доріжці, коли всі інші автомобілі стояли в черзі.

Жінка, яка керувала електрокаром, заявила про несправність гальм.

Нагадаємо, на Великобританію та Ірландію обрушився потужний шторм "Удар Алі". Він забрав життя двох людей. На одного чоловіка впало дерево, а ще одна жінка загинула в результаті того, що її фургон знесло сильним вітром зі скелі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 9 вересня, комерційний літак Baby Air вилетів зі столиці країни Джуби, місто Йироль. На борту під час польоту перебували 22 людини, з них троє — діти.

Також "Знай.uа" писав, в американському штаті Меріленд в окрузі Харфорд в результаті перестрілки загинули троє людей, багато постраждалих.