З російськими військовими стався черговий безглуздий казус. Вони примудрилися втопити в річці армійську вантажівку, в спробі перепливти її через дуже ненадійну переправу.

Відповідне відео з російським "проколом" опублікував на YouTube офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц".

Ролик виявився напрочуд кумедним. Військові РФ спробували проїхати через щось, на кштал "переправи" через річку, але щось пішло не так... Колоди під колесами армійської вантажівки впали в один моммент. Спочатку під воду пішов зад автомобіля, проте він зміг "прорватися" далі, але пішов у бік і впав в річку.

Що сталося з водієм вантажівки, так ніхто і не знає. Також невідомо, чи був хтось в кузові.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

"Велика" країна, "великі воїни" іронізував

Нагадаємо, в місті Тула, на Веневському шосе в районі села Медвенка самоскид з глиною зіткнувся з тягачем, який перевозив бронеавтомобіль. Відео з місця аварії опубліковано на YouTube місцевим телеканалом.

В результаті ДТП ніхто не постраждав. Під час аварії броньовик впав на землю, з-за чого у нього відірвалося колесо.

"До Берліна не доїхав, йому на дорозі колеса повідривало, не дай бог по полю поїде, взагалі розсипається", "Що за бронік такий? Дорогою розсипається весь", - пишуть люди у коментарях до відео.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у Курську після завершення військового параду за участю механізованих колон техніка деякий час стояла на проспекті Перемоги. Дітям дозволили залізти на неї, іноді навіть пускали всередину... Словом, курська малеча була задоволена. Потім машини почали прибирати з вулиці. І тут стався казус – при навантаженні упустили танк.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у підконтрольному путінським бойовикам Донецьку сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинув російський офіцер. Про це повідомила військовослужбовець Збройних сил України Вікторія Руденко на своїй сторінці в Facebook.