Президент США Дональд Трамп заявив, що він незабаром проведе зустріч з лідером КНДР Кім Чен Ином.

Про це президент розповів американським журналістам в ході візиту в штат Північна Кароліна.

"Ми будемо (зустрічатися)", - відповів президент на питання журналіста, чи буде він незабаром зустрічатися з Кім Чен Ином.

Разом з тим варто відзначити, що президент США Дональд Трамп вже найближчим часом може звільнити нинішнього міністра оборони та доброго друга України Джеймса Меттіса.

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Американські ЗМІ відзначаються, що замість Меттіса Трамп зібрався призначити на цю надважливу посаду людину зі свого найближчого оточення.

За інформацією видання, главу Пентагону можуть змінити в листопаді, після проміжних виборів до Конгресу. Причиною кадрових перестановок, за версією видання, можуть стати розбіжності між Трампом і Меттісом.

Крім того відомо, що суперечки між Трампом та очільником Пентагону з'явились відразу ж після дозволу на проведення військовий навчань з Південною Кореєю і питання заборони трансгендерам служити в армії США.

Крім того дров у вогонь підклала і відмова Меттіса "вбивати" президента Сирії Башара Ассада.

"Давайте вб'ємо його! Давайте вб'ємо ... цілу купу їх", - приведена цитата Трампа в розмові з главою Пентагону Джеймс Меттіс.

У свою чергу Меттіс в телефонній розмові погодився з президентом, але своєму помічникові сказав, що нічого такого вони робити не збираються.

Крім того варто відзначити, що днями зарубіжні ЗМІ оприлюднили заяву прес-секретаря Білого дому Сари Сандерс щодо розпорядження Трампа стосовно втручання Росії у вибори Президента США 2016 року.

Посадовець розповіла про те, що Дональд Трамп віддав наказ Департаменту юстиції про негайне розсекречення інформації, пов'язаної з втручанням Росії у вибори президента США, які відбулися в 2016 році.

Серед десятків документів, які президент США збирається оприлюднити - заяви на отримання ордера від ФБР на спостереження за екс-радником Трампа Картером Пейджем. Окрім того, світ побачить звіти про інтерв'ю ФБР з представником Мін'юсту Брюсом Орром.

Натяки та рукостискання: як минула зустріч Трампа та Ким Чен Ина

Нагадаємо, Трамп психонув і обклав дечим китайські товари.

Як повідомляв "Знай.ua", Трамп може розмістити регулярну армію на кордоні України.

Також "Знай.ua" писав, що Трамп раптово вирішив пожаліти Путіна.