Папа Римський Франциск заявив, що секс є "даром Божим". Про це повідомляє видання Vatican News.

"Сексуальність, секс — це дар Божий. Жодних табу. Це дар, який дає Господь. У нього є дві мети — любити і породжувати життя. Це пристрасна любов, справжня любов завжди така. Любов між чоловіком і жінкою, коли вона пристрасна, веде тебе до вічного життя", — сказав він під час аудієнції з молодими християнами з Франції.

Папа Римський

За словами Папи Римського, навіть у Біблії сказано, що Бог створив чоловіка і жінку за своїм образом і подобою, тобто не тільки Адама чи тільки Єву, а їх обох разом узятих. Також він заявив, що Ісус говорив, що чоловік і жінка заради любові залишать свою сім'ю, об'єднаються і стануть однією людиною, єдиною особистістю і плоттю".

Папа Римський Франциск в Сицилії

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Це велич сексуальності. І ми повинні говорити про неї. Тому сексуальність повинна жити в цьому вимірі: в любові між чоловіком і жінкою впродовж усього життя",— додав він.

Папа Франциск

При цьому Франциск вказав, що існує підроблена сексуальність, яка "відірвана від любові" і вона веде до гріха і використовується лише заради розваги. Зокрема, за його словами, прикладом подібного служить індустрія порнографії.

Підроблена сексуальність, за словами Папи Римського, веде до деградації.

Нагадаємо, під час візиту на Сицилію Папа Римський Франциск звернувся з промовою до місцевої мафії. У своєму виступі понтифік розповів, що є багато членів злочинних організацій, які демонструють свою релігійність і ходять в храми.

Однак, такі люди не можуть вірити в Бога і одночасно бути мафіозі. Про це повідомляє BBC.

"Мафіозі не живе по-християнськи, бо своїм способом життя він йде проти Бога і грішить", - зазначив Папа.

Нагадаємо, Папа Римський зробив сенсаційну заяву про церкви і педофілії. Понтифік визнав провальними дії Римо-католицької церкви в боротьбі з проявами педофілії серед священиків.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ватикан переписав віровчення, в світі назрівають протести.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, фізична невинність - не ознака душевної невинності, а тому жінки, які вирішили присвятити життя служінню Христу, можуть мати сексуальний досвід.