51-річний Уейн Домені одружився з матір'ю Луїзи в 2010 році. Десантник в минулому, солдат, який побував в Іраку і Афганістані, часто розповідав, що в числі його товаришів по службі був сам принц Гаррі, який проходив на той момент службу в армії Британії. У 2012 році, коли Луїзі виповнилося 12 років, Домені в перший раз здійснив над нею дії сексуального характеру. Дівчинка була в шоці від того, що сталося, і пізніше розповіла, що вітчим придушив її волю і роками використовував її і її безсилля. Ґвалтівник здавався люблячим і турботливим батьком сімейства, переказував оточуючим історії про чаюванні з королевою Єлизаветою у неї в палаці, а також, як він ходив “за пивком” з принцом Чарльзом.


Домені одночасно з цим продовжував гвалтувати дівчинку протягом багатьох років, поки падчерці не виповнилося 15 років. Луїза вирішила розповісти про кошмар своєї сім'ї однокласникові, з яким вона здружилася. Хлопець порадив все розповісти матері. Луїзі нелегко було зважитися на подібне. Але все-таки вона погодилася, що так буде краще, і мама написала заяву в поліцію. Суд визнав ґвалтівника винним відразу за декількома пунктами звинувачення. Екс-десантник не вважав за потрібне прийти ні на одне засідання, вирок було винесено йому заочно. Два тижні він перебував в бігах, а пізніше йому довелося здатися. Чоловік отримав 17 років в'язниці за скоєне.


Раніше стало відомо, що потрібно робити, якщо у вашій родині сталося домашнє насильство. Пам'ятка включає в себе інформацію про кримінальну відповідальність за насильницькі дії на адресу домочадців, класифікацію та контакти, за якими можна звернутися за допомогою.


Також Знай.UA писав про те, що через присутність насильства і річок крові кліп родички Софії Ротару було заблоковано в Інтернеті після скарг.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще


Крім цього, Знай.UA повідомляв, що в кімнаті принца Гаррі в гуртожитку був знайдений портрет Холлі Беррі. Також на стіні було фото мами, принцеси Діани. Однак користувачів все-таки зацікавила саме грайлива американська актриса, поміщена в центр спіралі – малюнка на настінному килимі. Так, багато з користувачів відзначили, що саме вона була захопленням підлітка під час перехідного періоду, і часто з'являлася в мріях принца.