Відповідь Росії на крах Іл-20 буде спрямований на додаткове забезпечення безпеки військовослужбовців

Збитий російський літак над Сирією президент країни-агресора Володимир Путін назвав ланцюгом трагічних подій.

"Коли гинуть люди, особливо при таких трагічних обставин - це завжди біда для нас усіх, для країни і для близьких наших загиблих товаришів. Я в зв'язку з цим, звичайно, приношу насамперед співчуття близьким загиблих, - сказав президент, відповідаючи на питання на прес -конференції за підсумками російсько-угорських переговорів. - Що стосується порівняння з відомими подіями (атакою на російський літак), коли був турецьким винищувачем збитий наш літак, то це все-таки інша ситуація. Тут скоріше це схоже на ланцюг трагічних випадкових обставин".

Нагадаємо, Міноборони РФ звинуватив Ізраїль за збитий Іл-20 і пригрозив діями у відповідь:

Путін заявив, що дії Росії у відповідь на крах Іл-20 буде спрямовані на додаткове забезпечення безпеки військовослужбовців. Агресор також пригрозив, що відповідь Росії за збитий військовий літак помітять всі.

Популярні новини зараз

Кияни відповіли, кого хочуть бачити новим мером міста: результати опитування

Оновлення даних у ТЦК: в яких випадках чоловіка можуть відвезти на "перевірку"

Готуйте 400 гривень: власників лічильників води очікують додаткові витрати

Українцям затвердили нові тарифи з 1 червня: комуналка стане ще більшим ударом

Показати ще

"Що стосується дій (на крах російського літака Іл-20 над Середземному морем), то вони будуть спрямовані, перш за все, на забезпечення додаткової безпеки наших військовослужбовців, наших об'єктів в Сирійській Арабській Республіці. І це будуть такі кроки, які помітять всі", - запевнив глава держави.

Як повідомлялось раніше, пізно вночі 17 вересня морський літак-розвідник Іл-20 Повітряно-космічних сил РФ пропав з радарів, повертаючись на авіабазу Хмеймім в Сирії. Інцидент стався після ракетного обстрілу у сирійській провінції Латакія ізраїльськими ВПС.

Нагадаємо, в мережі опублікували відео, на якому можна побачити, як на сирійському узбережжі ракета збиває російський літак-розвідник Іл-20 з військовими на борту.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Росія звинуватила Ізраїль у збитому військовому літаку Іл-20.

Також "Знай.ua" писав, Ізраїль поклав повну відповідальність за знищення російського літака Іл-20 на режим Асада