Днями росЗМІ повідомили, що у центральній частині Москви відкрився магазин одягу, на якому є символіка "Правого сектору".

У ефірі російського пропагандистського телеканалу REN TV в зв'язку з цим налякали росіян, що "українські радикали приступили до нового етапу фактично партизанської війни".

Дмитро Ярош

"Щупальця спрута дотяглися до Москви: одяг з символікою шанувальників Третього рейху, яких в Києві тепер вважають національними героями, продається у самому центрі столиці", - йдеться у матеріалі пропагандистів.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Крім того, повідомляється, що подібний магазин нібито також відкрили в Санкт-Петербурзі. Там, за даними ЗМІ Росії, в продажу є футболки, толстовки і штани зі свастикою.

Нагадаємо, слідчий комітет Росії завів кримінальну справу стосовно членів організації "Правий сектор" після публікації документа під назвою "вирок Центрального національного суду "Правого сектора".

Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті російського відомства.

Як зазначає прес-служба СК, "вирок" було винесено після того, як в травні 2018 року в Сімферополі був засуджений на 4 роки і 2 місяці учасник подій на Майдані Олександр Костенко.

"У цьому документі, заявляючи про винесення смертного вироку, названі особи фактично дали вказівки всім членам незаконній організації" Правий сектор "про вчинення в "зручний час і доцільними в конкретних випадках способами "вбивств 50 посадових осіб російських державних, судових та правоохоронних органів, які брали участь в розслідуванні кримінальної справи щодо Костенко, а також винесення йому вироку", - повідомляє СК.


Як писав раніше Знай.ua, керівник руху Українська добровольча армія (УДА), депутат Дмитро Ярош опублікував у своєму Facebook відео, на якому безпілотний бомбардувальник УДА вражає цілі бойовиків.

Дрони Яроша


Результат удару безпілотника, за словами Яроша, - поранення чотирьох бойовиків і виведена з ладу техніки.


Також Знай.ua писав про те, що відома українська співачка та волонтер Анастасія Приходько оголосила про створення нового суспільно-політичного руху разом із командиром комбатом батальйону "Аратта" Української добровольчої армії (УДА) Дмитром Ярошем.