У дизайні шкільних щоденників, надрукованих в Росії, виявили хімічну формулу наркотиків.


Відповідне фото щоденника із розшифрованими формулами зявилося у мережі.
Користувачі одразу ж почали гнівно коментувати інцидент, наголошуючи на тому, що він навряд чи міг статися випадково.
Хімік Юрій Ганусяк написав у Facebook:

"Вибачте, але це - дуже смішно! В країні, де МЗС імпортує кокаїн дипломатичною поштою, надрукували шкільні щоденники з зображенням трьох препаратів: мескалін MDMA, він же екстезі, гвинт, він же первитин, він же метамфетамін. UPD: зліва - псилоцибін. Готуй кадри змолоду! ", - обурився чоловік.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"У російських щоденниках для школярів надрукували формули мескаліну, МДМА та псилоцибіну. Готують до дорослого життя!" - додали інші користувачі.


Нагадаємо, напевно, всі батьки рано чи пізно замислюються про те, чи не потрапив їхня дорогоцінна дитина в погану компанію. Особливо це стосується дітей, які досягли підліткового віку.

Підлітки та наркотики

На жаль, ситуація в країні показує, що такі побоювання зовсім не марні. Особливо це стосується тих, хто проживає в столичному Деснянському районі на Лісовому масиві. Мешканці району не дадуть збрехати про те, що "копачів" наркотичного квесту там хоч відбавляй.

Відомо, що люди, які продають наркотики, абсолютно байдужі до того, що на них буквально показують пальцями, що мимоволі виникає питання - а може це все вже дозволено?

А можливо, доки ми спали вийшов якийсь закон про те, що кожен добропорядний громадянин і собі може такі "закладки" робити?


Як писав раніше Знай.uа, в суботу, 15 вересня, у Подольському районі столиці поліцією було затримано громадянина Росії, який мав при собі речовини, схожі на наркотичні.

поліція

А саме – на амфетамін, марихуану та невідому кристалічну речовину, йдеться в повідомленні правоохоронців.
У відділі комунікації поліції м.Києва також додали, що близько опівночі на вул.Братська група швидкого реагування звернула увагу на двох підозрілих чоловіків.


Також Знай.uа писав про те, що підозрювані в отруєння Скрипалів Олександр Петров та Руслан Боширов вели себе доволі неоднозначно та аморально у британському готелі, де вони якраз зупинились.