Активісти всього світу повстали проти любительки сафарі, котра задля власної розваги вбиває тварин. Нещодавно в Instagram запустили хештег "Знайдіть цю с*ку", мова йшла про дівчину на ім'я Бріттані.


Помста за вбитих тварин


Почалося все зі знімку, на якому вона тримає у руках вбитого самця леопарда. Як виявилося, це черговий "трофей" для сафарі-клубу. До акції вже приєдналися навіть знаменитості, та взагалі – небайдужі люди з різних країн світу.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще


Серед кількох тисяч коментарів під фото Бріттані обіцяють особистий котел в пеклі і закликають зупинити вбивства: "Як вона посміла? Це злочин", "Брудна тварина! І я зараз не про леопарда!".


Ініціативу вже підтримала Наомі Кемпбелл, яка попросила своїх фанатів зателефонувати в сафарі-клуб і розповісти їм свої думки щодо жахливої ситуації.

Наталя Водянова написала: "Я у нестямі від злості, мені хочеться розбити їй обличчя", Даутцен Крез погодилася: "Вона ще й посміхається? Я так зла!".


Представники клубу, в якому перебуває дівчина, спробували виправдатися, що м'ясом відстріляних тварин вони годують місцевих мешканців, але зоозахисники не сприйняли це як достатній аргумент для вбивства "рідкісних і прекрасних створінь".Наомі і її колеги не готові просто змиритися зі скандалом.


Дивіться: Захисти свого улюбленця, соціальний ролик про тварин


Нагадаємо, Джастін Бібер готовий ризикнути мільйонами заради нареченої.
Як повідомляв Знай.ua, вдова розповіла, як Пугачова ледь не вбила Михайла Таніча.
Також Знай.ua писав, Тіна Кароль розчулила українців хітом про Скрябіна.