У Росії, в Ленінградській області, в ніч на суботу, 15 вересня, зіткнулися мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter та вантажівка DAF. В результаті аварії загинули чотири українця з Закарпатської та Львівської областей.

Цю інформацію повідомила Людмила Тацюн, дружина власника мікроавтобуса, який потрапив у ДТП в Росії, передає "НАРОДНА ПРАВДА".

Жінка розповіла, що водій мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter, який загинув у ДТП, доводиться другом її чоловікові. 53-річний чоловік жив у Хустському районі Закарпатської області і виховувала шістьох дітей.

Також відомо, що в результаті аварії загинули двоє жінок, віком близько тридцяти років. Вони проживали на Львівщині і, ймовірно, були сестрами. Четвертою жертвою аварії став мешканець Закарпатської області.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Нагадаємо, в ніч на суботу, 15 вересня, в Росії, Волосовському районі Ленінградської області мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter, в салоні якого перебували українці, і фура DAF зіткнулися лоб в лоб.

Мікроавтобус зареєстрований в Україні, Закарпатській області. У повідомленні ДАІ йдеться про те, що в результаті смертельного зіткнення загинули чотири людини - всі вони перебували у салоні мікроавтобуса. Відомо, що аварія стала смертельною для водія, 49-річного чоловіка-пасажира і двох молодих жінок. 20-річний хлопець отримав травми і перебуває в лікарні.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" у вівторок, 4 вересня, в Києві на Троєщині просто під час руху розвалився тролейбус у місці так званої "гармошки", яка скріплює дві частини транспорту. Інцидент стався на вулиці Маяковського, повідомляють на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook. В мережі також опублікували фото інциденту.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в Суворовському районі міста Одеса маршрутне таксі потрапив в жахливе ДТП, в результаті трагедії різного ступення отримало травми 9 осіб, серед яких є діти.