Провідні британські ЗМІ зуміли знайти копію паспорту другого отруювача Скрипалів Руслана Боширова.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що паспорти Боширова та іншого підозрюваного у отруєнні Скрипалів петрова неймовірно схожі між собою та видані у обох через доволі дивну причину.

Так, наразі вже відомо, що у їх паспортах стоїть відмітка "відомостей не давати". Більше того журналісти знайшли номер телефону, та переконані, що він, як і в Петрова належить російському Міноборони.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Також відзначається, що обидва паспорти видані в одному і тому відділенні.

До слова Башіров отримав "новий" паспорт через непридатність старого у 2010 років. А сам Петров у 2009 році, цікаво, що формулювання під яким оюидва отримали нові паспорти збігається.

Разом з тим варто відзначити, що журналісти провідних британський видань Патрік Рівел та Олівер Керрол подзвонили за телефонним номером, який вказаний у документів федеральної міграційної служби на Олександра Петрова та отримали несподівану відповідь.

За словами Керрола, співрозмовник повісив трубку після питання, чи працював Олександр Петров у відомстві.

Він розповів, що знайшов цей номер у документах ФМС та вирішив подзвонити на нього. Після дзвінка його відразу ж охопили неймовірні почуття, адже на іншій стороні зв'язку трубку взяв представник російського Міноборони.

"Я зателефонував за номером телефону <...>, який ЗМІ називають номером Міноборони. Людина, що відповів мені о третій годині ночі, підтвердив, що я потрапив в міністерство", - додав журналіст.

"Тільки що подзвонив по цьому самому номеру - людина на тому кінці лінії підтвердив, що це номер приймальні Міноборони. Працював у них Петров? - Повісив трубку", - заявили журналісти.

Крім того варто додати, що раніше спільне розслідування The Bellingcat і The Insider підтвердило, що Олександр Петров і Руслан Боширов, підозрювані урядом Британії в отруєнні Скрипалів, дійсно є співробітниками російських спецслужб.

Про це свідчить ряд документів, а також прямих і непрямих доказів. Видання опублікували першу частину розслідування, повна версія буде опублікована на початку наступного тижня.

"Відомостей не давати. Цілком таємно"

Якщо подивитися на дані Олександра Петрова в базі ФМС, то створюється враження, що він "народився" в 2009 році. Тобто за паспортом він народився 13 липня 1979 місті Котлас, але на ділі ніяких слідів його присутності в цьому світі до 2009 року, коли йому був виданий цей паспорт, немає.

Реакція соцмереж на інтерв'ю Петрова і Бошірова

Нагадаємо, єпископ із Солсбері в пух і прах розніс брехню отруйників Скрипалів.

Як повідомляв "Знай.ua", отруйники Скрипалів після скандального інтерв'ю містично зникли.

Також "Знай.ua" писав, що соцмережі вигадали, чим займалися Петров і Боширов у Солсбері.