Популярна американська письменниця Ненсі Крэмптон Брофі потрапила за ґрати. Проти неї порушили кримінальну справу: жінку підозрюють у вбивстві власного чоловіка. Фішку історії додає те, що Ненсі - автор книги "Як вбити свого чоловіка".

Видання Daily Mail пише, що посібник щодо вбивства другої половини з'явився на сайті See Jane Publish в 2011 році.

А в минулому червні її чоловіка, Даніела Брофі, вбили по-справжньому. Він працював у Кулінарному інституті Орегона в Портленді, невідомий вистрілив у нього і смертельно поранив. Слідство тривало протягом кількох місяців, в ході якого правоохоронці запідозрили Ненсі в причетності. На цьому, до речі, звинувачення не закінчилися. Жінці також інкримінують незаконне використання вогнепальної зброї.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Показати ще

Творіння Ненсі тут же видалили з See Jane Publish, незважаючи на те, що в країні діє презумпція невинуватості. У книзі Ненсі розповідала про мотиви злочину і описувала можливі знаряддя вбивства.

Чоловік загинув, бо сусідка зайшла не в ту квартиру

У Сполучених Штатах співробітниця поліції Далласа, повертаючись з роботи додому, помилилася квартирою і застрелила 26-річного чоловіка, вважаючи, що він незаконно проник у її квартиру. Постраждалого доставили до лікарні, де він пізніше помер.

Нагадаємо, неадекват влаштував криваву баню на вокзалі. У поліції встановили, що напад скоїв 19-річний афганець з видом на проживання в Німеччині.

Як повідомляв "Знай.uа", копи застрелили акторку всіма улюбленого медичного серіалу. Господар будинку, де мешкала актриса, викликав поліцію через нервовий напад мешканки: загальна улюблениця страждала психічним захворюванням. Копи більше години вмовляли її віддати зброю.

Також "Знай.uа" писав, що збройні сили зчепилися в Росії, вбили кримінального авторитета.