Така інформація стала відома від видання Інтерфакс, яке посилається на моніторингові ресурси переміщення морських суден.


Есмінець направляється до східного Середземномор'я.
Зараз у водах Середземного моря розташовуються ще три есмінці США: Carney, Ross і Winston S. Churchill. Вони також містять у себе на борту ракети даного типу.


Крім цього, 4 вересня в Середземне море увійшла ударна багатоцільова атомна підводна лодка ВМС США Newport News класу Los Angeles, вона оснащена також Томагавками з дальністю польоту 1,6 тис кілометрів.


Слід уточнити, що американська багатоцільова високоточна дозвукова ракета Tomahawk виробляється компанією Raytheon. Даний вид ракети являє собою стратегічну і тактичну модель великої дальності, яка долає шлях на максимально малих висотах з обходом рельєфу місцевості. Ракету випускають у різних модифікаціях. Крилаті ракети Tomahawk застосовувалися у багатьох військових конфліктах після їх прийняття на озброєння. Станом на серпень 2017 року зафіксовано застосування більш 2300 ракет для реалізації бойових завдань.


Раніше стало відомо, що США продемонстрували потужне озброєння, яке здатне знищити ракети Путіна за секунду. Так, зазначається, що в демонстрації взяли участі перехоплювачі російських "Кинджалів" і "Авангардов". США начебто серйозно переживають з-за новітнього надзвукового озброєння Російської Федерації. Китай, який займається подібними ж розробками, так само знаходиться під наглядом США. Як зазначається, Штати створили літальний апарат невеликий за розміром, який здатний ліквідувати надзвукові ракети кінетичним перехопленням.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще


До цього Знай.UA писав, що найпотужніша українська крилата ракета піднялася в небо і потрапила на відео. Так, проходили випробування ракети наземного базування Нептун, розробленою конструкторським бюро Луч. Даний проект проходив незалежно від іноземних комплектуючих.

Також Знай.UA повідомляв про те, що радник президента США з держбезпеки розповів про підготовку до удару по Сирії.