Влада Великобританії підготували "червоні повідомлення" Інтерполу для затримання підозрюваних у замаху на екс-розвідника Сергія Скрипаля та його доньки Юлії.

скрипалі


Про це стало відомо із повідомлення представника Скотленд-Ярду.
"Червоні повідомлення" знаходяться у Інтерполу для поширення ", - заявило джерело.
Раніше прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що у Кремля немає даних про осіб підозрюваних у отруєнні Скрипалів.

песков


Нагадаємо, реакція російської влади на нову інформацію Великобританії про отруєння екс-офіцера російської розвідки Сергія Скрипаля та його доньки Юлії дуже нервова і дурна.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Таку думку в ефірі радіостанції "Ехо Москви" висловив її головний редактор, російський журналіст Олексій Венедиктов.

венедиктов

За його словами, англійці видають інформацію про розслідування дуже дозовано, і це – лише початок.

"Свої "хі-хі-ха-ха" засуньте в одне місце. Але якщо мізки не працюють, то можете продовжувати. Це не питання. Але набір деталей, які ми бачимо і які англійці видають дуже дозовано, надзвичайно дозовано, і зрозуміло, що не всі, - вони говорять про те, що Російська Федерація веде себе надто нервово, держава я маю на увазі, і я б сказав, крикливо", – сказав він.


Як повідомляв раніше Знай.ua, офіцери ГРУ ГШ Міноборони РФ Боширов і Петров з листопада 2017 року по лютий 2018 року 9 разів літали в Женеву. Про це повідомляє британське видання The Telegraph.

отруєння скрипалів


У разі, якщо правоохоронним органам вдасться з'ясувати, з ким офіцери контактували в Швейцарії, це може стати "ключовим елементом розслідування".
Раніше у Великобританії з'ясували, що до замаху на колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його доньку Юлію в Солсбері із застосуванням отрути Новачок причетні російські ГРУшники Руслан Боширов і Олександр Петров.


Також Знай.ua писав про те, що обвинувачені у отруєнні екс-розвідника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії Руслан Боширов і Олександр Петров для отримання британських віз видавали себе за підприємців, що працюють у міжнародній торгівлі.