Пам'ятайте Боїнг 777 Malaysia Airlines, який зник у 2014 році? Це дуже дивно, але, можливо, його знайшли на Google картах. Дивним чином супутники та інша техніка, яка оновлює карти Google до їх актуального зовнішнього вигляду засікли цей літак.

Про це повідомив Telegram-канал Mash.

Судячи з фото, літак знаходиться в центрі величезного лісу в Камбоджі. Ось, можете клікнути сюди (https://www.google.com/maps/@12.0884036,104.1522023,1992 m/data=!3m1!1e3) і побачити його самі.

Є, правда, багато питань. По-перше, літак виглядає дивно (і судячи з розмірів, він більше зниклого Боїнга на 7 метрів). Можливо, його просто “розплющило від удара із землею”. По-друге, цю місцевість вже переглянули кілька років тому зі супутників і нічого не знайшли. Та й взагалі, літак виглядає майже неушкодженим, а уявити м'яку посадку в джунглях складно, враховуючи габарити літака і флору і фауну місцевості.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Показати ще

До місця на карті зараз збираються поїхати фахівці, щоб перевірити, що насправді там лежить. Може бути, вони знайдуть інший зниклий літак. А може нічого не знайдуть і Гугл звільнить співробітника-жартівника. Це не перший раз, коли користувачі Google-карт знаходить дивні фото з невідомими об'єктами, або елементами, які важко пояснити. Різні привиди і бази НЛО - звичайна справа. Однак, навіть зниклий літак дивує всіх користувачів мережі.

Нагадаємо, що нещодавно Huawei звинуватили в тому, що вони займаються фальсифікацією і завищують показники фірмових смартфонів. Однак у компанії не бачать проблеми.

Як повідомляв "Знай.uа" вельми авторитетний бенчмарку AnTuTu показав список найпотужніших Android-смартфонів. Виявилося, що найслабший гаджет топа виявився потужніше, ніж останній девайс каліфорнійської компанії Apple.

Також Знай.uа" писав, що компанія Microsoft прояснила ситуацію з підтримкою операційної системи Windows 7. Раніше було оголошено, що розширена підтримка Windows 7 закінчиться 14 січня 2020 року.