Ілон Маск знову став героєм мемів. На цей раз він покурив марихуану в передачі американського коміка.Ось вам підбірка найсмішніших мемасиків з Маском.

Користувачі висміяли Ілона Маска, який вжив марихуану під час інтерв'ю Джо Рогану. На Reddit вони оголосили фотошоп-битву, в якій слід обробити зображення бізнесмена з косяком в руках.

Відвідувачі форуму пофантазувати, де б Маск виглядав доречно в такому вигляді. Частина іронічних картинок була присвячена його роботі. Юзери припускали, що саме так мільярдер може презентувати новий автомобіль марки Tesla.

Раніше ми писали, що ВПС США можуть позбавити засновника Tesla і SpaceX Ілона Маска доступу до держтаємниці через ужитий ним в прямому ефірі косяк з наркотиком. Про це пише The Verge.

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Уточнюється, що військове відомство вивчає ситуацію, проте розслідування поки не заведено. ВПС США звернули увагу на Маска, оскільки його компанія SpaceX здійснює космічні запуски за їх замовленням і засновник компанії має доступ до секретної інформації.

7 вересня поведінка Маска на 4 відсотки здешевила акції найбільшого в світі виробника електромобілів Tesla.

Маск вжив марихуану і запив її віскі в прямому ефірі подкасту Joe Rogan Experience. Він уточнив, що рідко поступає так, оскільки це не приносить ніякого ефекту. Також він сказав, що вважає наркотик шкідливим для своєї продуктивності.

У середині серпня The New York Times Маск розповів про сильну перевтому через роботу в останній рік. Пізніше те ж видання з посиланням на джерела в раді директорів Tesla написало, що Маск час від часу вживає рекреаційні наркотики.

Роган припустив, що Маск не може собі дозволити вживати наркотики через акціонерів, на що той відповів, що це цілком законно.

Нагадаємо, Маск влаштував видеоэкскурсию по заводу Tesla.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Ілон Маск спілкується шифрами з самим небезпечним хакером світу.

Також "Знай.uа" писав про те, що Ілон Маск розкрив всі секрети нової Tesla Roadster.