На території Ємену були помічені представники приватної військової компанії (ПВК) з Росії.

Цю інформацію повідомив Telegram-канал WarGonzo.

У повідомленні говориться, що мова йде про "ПВК російського походження", про яку стало відомо відразу з трьох джерел у силових відомствах РФ.

Ємен

"Чи є ці "приватники" одним з підрозділів "Вагнера", засвіченого по роботі в Сирії та в країнах Африки – достеменно не уточнюється" сказано в повідомленні

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Як відомо, ще з березня 2014 року в Ємені триває збройний конфлікт. Повстанці-хусити протистоять військам президента Абд Раббо Мансура Хаді, якого підтримують сили арабської коаліції на чолі з Саудівською Аравією. Частину території країни контролюють ісламісти з "Аль-Каїди".

Нагадаємо, що культ особистості диктатора рано чи пізно переходить у свою протилежність – загальну ненависть і презирство. Чекає це і Путіна. Про це заявив російський соціолог, опозиційний публіцист Ігор Эйдман.

За його словами, російське телебачення ставить все нові рекорди холуйства і лизоблюдства.

"Є перевірений історією закон: чим довше править диктатор, тим у нього сильніше манія величі, а в країні – лютіша культ його особи. Диктатор намагається привести свідомість підданих у відповідність з власним самосприйняттям. Його шизокартина світу, в якій він богоподібний надлюдина, повинна бути нав'язана оточуючим", - говорить Эйдман.

Володимир Путін

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", режим сирійського диктатора Башара Асада, підтримуваний Росією, готує масштабний наступ на Ідліб. Відомо, що саме це місто – останній великий опорний пункт опозиції, розташований уздовж північно-західного кордону Сирії з Туреччиною.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у провінції Ідліб на північному заході Сирії стався потужний вибух на складі озброєння. В результаті трагедії загинули не менше 36 цивільних людей, серед них 12 дітей.