На днях до берега Камчатки біля села Пахачи прибило величезного монстра. Місцеві жителі виявили істоту, яку ніколи не бачили. До того ж, вона була вкрита волоссям.
Мертву тварину не було схоже ні на одне з тих, яке вони бачили раніше. Деякі мешканці почали висловлювати припущення, що це гігантський восьминіг. Проте це не пояснює наявність сірої вовни по всьому тілу загадкового тварини.

Монстр Камчатка


Інші припустили, що в появі на березі таємничого монстра винне глобальне потепління. Вони вважають, що хвилями на узбережжі викинуло тушу мамонта, якого принесло течіями із зони вічної мерзлоти.
Сергій Корнєв, морський біолог Камчатки стверджує, що це глобстер. Цим терміном називають невідому органічну масу, яку вимиває на берег океану.
Як правило, глобстеров знаходять на морському березі, коли вони частково занурені в пісок. Часто у них немає кісток, за якими можна розпізнати приналежність цієї істоти до певного виду.
Часом невідомі істоти представляють собою купу м'яса, яка має волосяний покрив. З цієї причини подібні знахідки називають глобстерами.

Монстр Камчатка 2


Теоретично ці знахідки можуть представляти собою раніше невідомі і невивчені тварини, яких називають "криптидами". Дані істоти є основним об'єктом вивчення криптозоології.
найвідомішим глобстером є монстр з Санкт-Августин, який був знайдений в 1896 році. До речі, він виявився восьминогом.
Як правило, після детального вивчення глобстеров виходить його ідентифікувати. Найчастіше ними виявляються напівзогнилі кити або великі акули.
Камчатська знахідка поки що не вивчалася, адже спочатку її потрібно вивести з узбережжя. Проте вже на даному етапі Корнєв вважає, що це останки кита, а сірий волосяний покрив – лише волокна разлогающейся туші.
Нагадаємо, "Монстри розгулялися": засмоктали Україну кілька смерчів.
Як повідомляв "Знай. ua", освітае виявили паралельний світ на дні океану.
"Знай. ua" писав, що містична чупакабра налякала чоловіка до смерті: відео.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще