Володимир Слончак депутат Київради від партії "Батьківщина".

У 2022 році, депутат Київради в декларації зазначив суму в 300 000 доларів.

Володимир Слончак - фото КМДА

При цьому за його словами, цю суму він отримав в подарунок від мами. НАЗК з'ясувало, що впродовж останніх 22 років, мати Слончака не мала відповідних доходів,щоб відкласти таку значну суму.

НАЗК, фото pravda

Популярні новини зараз

Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Показати ще

Сама жінка пояснила, що гроші вона отримала в спадок від покійного чоловіка, батька Володимира. За життя він займався власною підприємницькою діяльністю. Окрім пояснень, жінка надала НАЗК копію, завірену нотаріусом, про дарування 300 тисяч доларів своєму синові. На даний момент, 300 000 доларів приблизно дорівнює понад 8 мільйонів 480 тисяч гривень.

Згідно даним, встановленими агентством , мати дійсно була спадкоємецею і отримала в спадок об'єкти нерухомості. Однак, ніяких грошових коштів у спадку не було. Ба більше, у її чоловіка залишився ще і борг в 35 000 гривень за єдиним податком для фізичних осіб підприємців.

На підставі цих даних, відомство має всі підстави сумніватися у тому,що ці кошти були дійсно подаровані. За цим фактом, відомство передало всі наявні дані в Національне антикорупційне бюро для внесення даних до Реєстру досудових розслідувань. Після чого буде здійснюватися судове розслідування для з'ясування всіх обставин справи.

Нагадаємо, 4 українці один за одним померли, спускаючись у підвал за картоплею: "Щось пішло не так"це

Раніше повідомлялося, жінка кинула своїх дітей на чужу дівчину в літаку, бо вона відмовилася мінятися місцями: "Гарного польоту"

Також на порталі Знай, з бюджету витратили майже 2,6 млн на поїздки голови Черкаської ОВА Табурця: щоб встиг на фотосесії з кавунами