У Львівській області сталася трагічна подія, в ході якої померло четверо людей.

Трагічне воно й досить таємниче, бо не одразу можна зрозуміти те, як усе сталося... за лічені хвилини. Вони по черзі спускалися до підвалу, і їхня смерть була миттєвою, бо там було багато гнилої картоплі.

Молода картопля, скріншот

Підвал відкритий майже 24 години, але з нього все одно смердить так сильно, що поблизу стояти просто нереально. Виявилося, що власники будинку, яким належить льох, минулого року зібрали величезний урожай картоплі, але не встигли все зібрати, тож безкоштовно роздають його односельцям — для курей, худоби. Вже не вперше туди прийшла 67-річна сусідка. Це була остання мить у її житті.

"На цей раз щось пішло не так" - заявляють родичі загиблих.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Вона спустилася до підвалу і після цього їй кілька разів намагався зателефонувати чоловік, але вона не брала слухавку. Тому він приїхав за нею, спустився і теж упав. Хазяйка вдома повернулася з роботи, побачила старих у підвалі і почала кликати на допомогу сусідів — належали два брати 45 і 52 років, теж спустилися... і теж не вийшли.

Усі четверо вже лежали в підвалі і за ними збирався лізти ще один сусід, але йому почало ставати погано ще десь на третій сходинці. В очах темніє. Тому він ледве виліз у двір, після чого мешканці села додумалися викликати рятувальників. І ті витягли тіла, але вже у спецзахисті.

Картопля, скріншот: Youtube

До лабораторії було доставлено виміри концентрації повітря, результати показали, що там було значне перевищення небезпечних речовин — випаровування від картоплі, що проросла, почала гнити.

Нагадаємо, дівчина зґвалтувала пса свого хлопця і він це побачив завдяки камерам: "Чути, як вона каже "добрий хлопчик""

Як повідомляв "Знай.uа", 18-річний українець може сісти у в'язницю в Польщі, наробивши лиха в автобусі: контролери цього не чекали

Знай.ua писав, 32-річний залицяльник обікрав школярку на 30 тисяч доларів, поки батьків не було вдома: "Начебто ходив у туалет"