Важливим інструментом у війні є і психологічний тиск на населення.

І якщо в плані тисняви ​​на росіян у нас чудово справляється Кирило Буданов, то самі жителі боліт намагаються продавити нас з усіх щілин. Як би не сумно це звучало, але іноді їм це все-таки вдається.

Комп'ютер. Фото: скрін youtube

Заступник міністра оборони Ганна Маляр заявила, що російські інформаційно-психологічні операції працюють у посиленому режимі. Про це вона написала у своєму Telegram-каналі.

"Міф про "військову могутність" РФ обслуговує вся пропагандистська система цієї держави. Як тільки їхня армія зазнає втрат і зазнає невдач на фронті, вони відразу подвоюють кількість інформації про їхні успіхи", - зазначила Маляр.

Популярні новини зараз

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Ганна Маляр, facebook.com/ganna.maliar

За інформацією заступника міністра оборони, проросійські телеграм-канали особливо приділяють увагу поширенню меседжів про нібито ефективну діяльність військ рф на різних напрямках.

"Наприклад, вони повідомили: нібито РФ успішно настає у Мар'їнці, нібито Росія контролює Бахмут, нібито ЗС РФ зупинили наступ ЗСУ", - йдеться у повідомленні Маляр.

окупанти під Бахмутом

Також, після підриву Каховської ГЕС росіянами, пропагандисти почали роздмухувати ймовірність того, що вони можуть нібито вдарити і по Київській ГЕС. Українська влада вже дурні "страшилки" спростувала, адже ця ГЕС потужно захищена і зовні, і всередині.

Варто нагадати, що Каховську ГЕС (яка знаходиться на тимчасово окупованій росіянами території) теж зруйнували не ззовні, а всередині.

Окупанти підірвали Каховську ГЕС, скріншот

Нагадаємо, що над українським небом можуть знову літати літаки: "За прикладом зернової угоди".

Раніше ми повідомляли, що швидше за електрику? Українцям розповіли, коли можна буде користуватись 5G-інтернетом.