Журналістка та блогерка Раміна Есхакзай розкрила особу неадеквата, який накинувся на неї з пістолетом. Її кривдником виявився Ігор Козік – фігурант низки кримінальних справ, за які не був покараний. Про це постраждала розповіла у програмі "Сніданок з 1+1".

Раміна Есхакзай розповіла, що чоловік, який напав на неї, неодноразово привертав увагу правоохоронців, але всі справи, в яких він фігурував, не були доведені до кінця. Також блогерка зазначила, що він злісний неплатник аліментів та має заборгованість у розмірі 300 тисяч гривень.

Раміна Есхакзай. Фото: скрін youtube

"Цей чоловік - Козік Ігор Олександрович 1979 року народження. За ним відкрито низку кримінальних справ і жодна справа не доведена до кінця, оскільки є корупційна складова", - розповіла Раміна.

Інцидент на дорозі з Раміною Есхакзай, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Блогерка додала, що Ігоря Козика було позбавлено дозволу на зброю, але при цьому продовжує його носити, порушуючи закон.

"Недоторканність" чоловіка вона пояснила тим, що у нього батько спортсмен, який найняв йому нормального адвоката. При цьому сам батько неадеквата, за її словами, поважна людина, яка дуже допомагає Україні у цей непростий період.

Раніше портал Знай повідомляв, "Можуть у мене посмоктати": Раміна заблокувала Maserati бухому жлобу, який ледь не з кулаками поліз на дівчину.

Також наш портал інформував, бухий жлоб, що накинувся на Раміну, виявився рекетиром, який безкарно "трусив" столичні мафи і наливайки.

Крім того, ми писали, блогерка Раміна Есхакзай розлучилася з бойфрендом: одразу пояснила, чи чекати брудну білизну.