Під час проведення фестивалю Creamfields у Великій Британії сталася неординарна ситуація, коли одна пара вирішила зайнятися оральним інтимом на оглядовому колесі.

Весь цей епізод був зафіксований на відео, що швидко розлетілося по мережі, наробивши багато шуму і обговорень. Користувач, який зняв ролик, опублікував його в соціальній мережі Twitter.

На відеозаписі можна бачити, як чоловік і жінка, перебуваючи на висоті у повітрі, почали займатися інтимними справами, і це незважаючи на те, що навколо них було багато інших відпочиваючих, які несподівано виявились свідками цієї незвичайної сцени.

Один із очевидців, який випадково зняв цей епізод на відео, розповів, що сам перебував на оглядовому колесі під час його обертання, щоб насолодитися виглядом. І раптом він став свідком цієї несподіваної та скандальної події.

Популярні новини зараз

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Колесо огляду, скріншот: Youtube

Festival Creamfields, що проходив у Великій Британії з 26 по 28 травня, відомий своєю масштабністю та популярністю серед шанувальників електронної музики. У ці три дні тисячі людей збираються на фестивалі, щоб насолодитися живою музикою, танцями та неперевершеним атмосферним досвідом.

"Просто полагодила блискавку" , - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, пара вирішила завести собі дівчину і навіть сплять з нею в одному ліжку: "Ми не ревнуємо, це розмаїття"

Як повідомляв "Знай.uа", 50-річний чоловік влаштував 24-годинний інтим і тепер йому загрожує ампутація

Знай.uа писав, чоловік 22 роки займався інтимом з мамою своєї дружини і "зробив" їй трьох дітей: правда спливла, коли ніхто не чекав