21 травня, на Полтавщині сталася жахлива трагедія, про яку стали відомі нові подробиці.

53-річний житель міста Лохвиця розстріляв трьох своїх сусідів, що призвело до їхньої смерті.

За інформацією правоохоронних органів, нападник застрелив трьох сусідів, які були вдома. Після цього він повернувся до себе в житло і навмисне підірвав себе гранатою.

Внаслідок цього жахливого вчинку загинули 63-річна місцева вчителька математики Алефтіна Панченко, колишній мер Лохвиці В'ячеслав Демчук та ще один літній житель.

Популярні новини зараз

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Місцеві жителі розповіли про подробиці, заявивши, що нападник стріляв кілька разів в останню свою жертву, добиваючи його пострілами. Щодо вчительки... вона була вбита на очах у дитини, з якою проводила приватний урок у себе вдома.

Дружина загиблого колишнього міського голови Інна Демчук заявляє, що поведінка вбивці завжди була дивною. Наприклад, у нього вдома завжди була одна вилка, ложка і практично були відсутні електроприлади.

За деякими даними, нападник, як тільки увійшов до будинку вчителька, наказав дівчинці віддати телефон і тікати, щоб вона не змогла раптом викликати поліцію. Інша інформація свідчить, що він спочатку застрелив викладача і потім зажадав у школярки телефон. Їй удалося вилізти через вікно. Після чого вона бігла городами та кричала про те, що вчительку було вбито.

Нагадаємо, нетверезий водій врізався у весільний кортеж і забрав життя нареченої, наречений не стримує сліз: "Хочу, щоб ніколи..."

Як повідомляв "Знай.uа", школярка народила від 15-річного хлопця: у в'язниці може відсидіти стільки, скільки живе

Знай.ua писав, погрози та переслідування: експрацівник поліції тероризує дівчину, тому що вона не захотіла стосунків