Компанія "Нафтогаз", яка на даний момент є практично вимушеним монополістів у ролі постачальника газу до будинків українців, днями повідомив, що платіжки за газ та за його доставку об'єднуються.

Проте нові платіжки торкнутися не всіх споживачів. Деякі українці запитують, а як ці нововведення плинуть на суми у квитанціях.

На це запитання відповіли представники прес-служби "Нафтогазу" у мережі Facebook.

Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua

Українка запитала у соціальній мережі: "А хто тепер обслуговуватиме розподільчі мережі? Облгази вже всі? Чи оператор газорозподільних мереж просто відійшов до Нафтогазу? Чи мережі вже не потрібно обслуговувати? І ще. Ціна в сумі газ+доставка від Нафтогазу залишиться такою ж, яка була до цього щасливого моменту?

Популярні новини зараз

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

У Нафтогазі зазначили, що змінилися лише паперові рахунки. Решта залишається як і раніше. Обслуговуванням газових систем та приладів займається облгаз (оператор ГРМ).

Більше того, нововведення стосується не всіх, а лише клієнтів ДК "Нафтогаз України", а також Кропивницької філії "ГАЗСЕТИ", АТ "Дніпрогаз", АТ "Харківгаз", АТ "Харківміськгаз", АТ "Криворіжгаз" та АТ "Донецькоблгаз".

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

"З приводу ціни за постачання газу ціна зараз становить 7,96 грн. за куб. Ви можете стежити за оновленнями ціни на нашому сайті https://gas.ua/ua/home/tariffs/tariffdetails?id=21 та в наших соцмережах ", - зазначили у повідомленні.

Нагадаємо, тариф на газ можуть підняти вже у травні: скільки доведеться платити українцям.

Раніше повідомлялося, облгази заборгували українцям тисячі гривень: у "Нафтогазі" показали, як повернути гроші.

Також, "Нафтогаз" надішле нові платіжки українцям: що зміниться.