Лише днями московські попи співали "дифірамби" української влади та всіляко намагалися нагадати, що перед виборами у 2019 році "молилися за здоров'я" кандидата Володимира Зеленського.

Однак щойно прийшов час агентам Кремля (УПЦ МП) у рясах залишити Києво-Печерську лавру, так Митрополит Павло вирішив вибухнути прямими погрозами на адресу глави держави.

Поводження з погрозами від "Паші Мерседеса" розлетілося в пабликах мережі Telegram.

Митрополит Павло "Мерседес", скріншот: YouTube

Митрополит Паша "Мерседес", який раніше звертався до своїх парафіян російською мовою, а після підлого військового вторгнення російських окупантів перейшов українською, сказав, що Зеленському не зійде з рук гоніння церкви, і що навіть його родина не уникне покарання.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Митрополит Павло "Мерседес", скріншот: YouTube

"Кажу вам пане президенте, що сльози наші не впадуть на землю, вони всі впадуть вам на голову. Ви думаєте, що увійшовши у владу на наших спинах, ви можете так чинити? Господь не простить ані вам, ані вашій родині. Лихо вам, бійтеся", - заявив Павло "Мерседес" Лебідь.

Нагадаємо нашим читачам той факт, що по всій Україні проводилися перевірки, і Служба безпеки України виявила численні факти, що доводять тісне співробітництво священнослужителів УПЦ МП із спецслужбами Росії.

Mercedes митрополита Павла, скріншот: YouTube

Сам митрополит Онуфрій aka Павло має славу дуже багатої людини, яку у вузьких колах називають Паша "Мерседес", через його любов до елітних автомобілів.

Нагадаємо, московські попи згадали, як молилися за Зеленського: тепер просять, щоб не виганяв із Лаври.

Раніше повідомлялося, що Паша "Мерседес" потрапив під жорсткі санкції РНБО.

Також, предстоятель УПЦ розповів про головне питання до Бога.