Лідер українського політичного блоку "Батьківщина" Юлія Тимошенко, яка кілька тижнів тому оскандалилася туристичною поїздкою до ОАЕ, продовжує поводитися, як чинний прем'єр-міністр України. Однак, насправді політик таких повноважень не має.

Справа в тому, що Юлія Тимошенко приїхала, найімовірніше з робочим візитом, до міста Полтави. Тут лідер "Батьківщини" відвідала місцеву обласну лікарню. І по старій пам'яті перед нею вишикували співробітників установи в шеренгу, як це було за старих недобрих часів, і простим українцям така поведінка Юлії Володимирівни не сподобалася.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих медіа та публікації користувача мережі Twitter під ніком "Леся Українка".

Публікація "Лесі Українки", скріншот: Twitter

"Юля Дубайська приїхала до Полтави до лікарні. Ну, зла не вистачає!!! Ось, нах*ра дорослих людей ставити перед нею, як малолітніх дурочок! Де ваша гідність?", - пише користувач Twitter "Леся Українка".

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Юлія Тимошенко, скріншот: YouTube

Юлія Тимошенко, скріншот: YouTube

У мережі також з'явилися кадри того самого візиту Юлії Тимошенко до полтавської лікарні. Українці під публікацією почали активно коментувати інцидент:

"Міністр Німеччини п'є каву з паперового стаканчика серед людей на площі, а тут знову цирк. Та хто вона така взагалі, ця Шмуля?"

"Це якийсь "зірковий" синдром: один вишукує військових, обдаровує всякими тортами і всюди зачісує політику партії; друга - начебто вона досі прем'єр, огляд лікарні влаштувала"

"Нах*я все це? Люди на роботі, навіщо цей грібаний цирк. Депутати коли-небудь навчаться як поводитися? Вони слуги народу! Не народ їхній слуга! І після Дубая соромно цим займатися"

"Колись бачив, як це все відбувається. Був я в держструктурі, туди приїхав депутат ВР. Я зсередини бачив, як усі бігали і не знали що робити. У результаті всі пішли зустрічати депутата з хлібом".

Коментарі до публікації, скріншот: Twitter

Коментарі до публікації, скріншот: Twitter

Коментарі до публікації, скріншот: Twitter

Нагадаємо, добре поніжившись в ОАЕ, Тимошенко перейнялася "правами українців": тримає "арабський фронт".

Раніше повідомлялося, син Наташі Королевської грається по найдорожчих клубах Дубая, поки його виборці гинуть від снарядів Росії.

Також Юлія Тимошенко турбується про українців із лежака у Дубаї: послідовниця Тищенка.