Після незначного подорожчання, українські АЗС знову опустили ціни на паливо. Що найбільше подешевшало, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

Напередодні мережі АЗС трохи підняли ціни на пальне, буквально на кілька копійок. Зростаюча цінова динаміка виявилася тимчасовим явищем і вартість палива знову почала падати на радість водіям.

АЗС, скріншот: YouTube

Так, станом на 3 лютого бензин А-95 преміум у середньому пропонується за ціною 50,59 гривні за літр. Якщо порівнювати з попереднім торговим днем, цінник знизився на 5 копійок. Водночас бензин А-95 подешевшав у середньому лише на 2 копійки та продається по 48,67 гривні за кожний літр.

АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Середній цінник на бензин А-92 встановлено на рівні 47,35 гривні за літр, що на 2 копійки дешевше, ніж попереднього дня. Дизельне паливо також трохи знизилося в ціні — на 2 копійки, до 52,54 гривні за один літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Найбільше впала вартість зрідженого газу – одразу на 25 копійок. Цей вид палива в середньому пропонується за ціною 26,40 гривні за літр.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, водіям розповіли, який штраф може загрожувати за створення аварійної ситуації на дорозі: перелік порушень.

Також наш портал інформував, десять років в'язниці та 50 тисяч гривень штрафу: найжорсткіші покарання, які можуть заробити українські водії.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що ліміт на роснафту з лютого: як вплинуть обмеження та зміни на ціну бензину для українських водіїв.