Студентська вечірка надихнула британку Софі Треллес-Твіді заснувати власну компанію. Дівчина закрутила спіральний шнур від телефону у волосся і прийшла без одягу. І студентська ідея перетворилася на бізнес, який вніс ім'я дівчини в список журналу Forbes.

В 2016 році 22-річна данка Софі Треллес-Твіді і її партнер - 23-річний австрієць Фелікс Хаффа увійшли в європейський список Forbes "30 молодше 30" - рейтинг найперспективніших молодих жителів Європи, "змінюють вигляд бізнесу і суспільства".

Софі в студентські роки

Софі згадує, що абсолютно рефлекторно доповнила свій образ незвичайним аксесуаром - старим спіральним проводом від телефона.

На наступний ранок студентка прокинулася від жахливого похмілля і здивувалася: незважаючи на всі неприємні відчуття, у неї зовсім не боліла голова. Вся справа була в проводі: звичайні гумки для волосся стягували волосся, викликаючи у Софі головний біль. Але ця гумка не тягне за волосся і не залишила на них заломів.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Спіральні резинки

І тут дівчину осінило. Вона зателефонувала своєму хлопцеві (тепер він її діловий партнер) Феліксу і запропонувала почати робити резинки для волосся у формі спіралі. Їм, як і своїй компанії, Софі придумала назву Invisibobble — суміш слів invisible (невидимий) і bobble (одне з англійських назв гумок для волосся).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, НАБУ нагрянуло з маски-шоу до фейкового агента ДБР, попався на $150 тисяч хабаря.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що копи Іспанії затримали українця через місцевих сепаратистів.

Також портал "Знай.ua" писав, що Facebook видалив сторінку Портнова.