Активістка громадської організації “АвтоЄвроСила” спалила власну автівку на єврономерах та записала відеозвернення до президента Володимира Зеленського, яке виклала на своїй сторінці у Facebook.

У своєму зверненні активістка вимагає від влади розгляду двох законопроектів №№ 2342 та 2345, якими врегульовуються питання щодо експлуатації та розмитнення автомобілів на європейських номерах.

“Ось так вчинить вся Україна. Вам це потрібно? В Україні багато таких машин. Будь-ласка, прийміть заходи для того, щоб це не продовжувалось. Підіть нам на зустріч, почуйте нас! Це не поодинокий випадок, нас буде багато!”, - сказала дівчина у своєму відеозверненні.

За словами активістки, палити автівки будуть тому, що їхнє розмитнення людям просто не по кишені.

Нагадуємо, що у нових правилах розмитнення автомобілів на європейських номерах євробляхи планується розділити на дві групи в залежності від віку машини.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, "Слуга народу" протягнула руку допомоги "євробляхам": що пропонують по розмитненню нардепи.

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.