Крім звичних Туреччини і Єгипту, існує ще безліч приголомшливих країн, де можна зустріти Новий рік на морі. Вони здивують вас екзотичною природою, незвичайними культурними традиціями і прекрасними пейзажами.

Куди поїхати на Новий рік на море

Гоа

Це найпопулярніший курорт Індії, який відмінно підходить для новорічної поїздки. Тут можна насолодитися літом – температура повітря піднімається до 32 градусів. На курорті максимально комфортні умови для пляжного відпочинку, Аравійське море неймовірно тепле (28 градусів). Штат переважно населяють католики. Тому тут з розмахом відзначають Новий рік. Туристів чекає фаєр шоу, запальні дискотеки в барах. Готелі пропонують різні святкові програми з банкетами та танцювальними виступами. Північний регіон – відмінне місце для бюджетного відпочинку. А південний – більш вишуканий і дорогий.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

В'єтнам

Ідеальним варіантом того, куди поїхати на Новий рік на морі стане курорт Фукуок. Туристів порадує місцева погода – вдень тут близько 30 градусів, а вночі – 26.5. Вода в морі неймовірно тепла – 28-29 градусів. Популярністю користуються також Фантьет і Муйне. Це чудові варіанти для любителів бурхливих хвиль. На цих курортах в готелях улаштовують новорічні вечері з розважальною програмою і вишуканими стравами.

Йорданія

Один з найбільш приголомшливих курортів – Акаба. Дивно, але він не користується популярністю серед українських туристів. Якщо ви дійсно хочете від усього відпочити, вам варто взяти це на замітку. Місцеві жителі дуже привітні, тут низький рівень злочинності. В Акабі розташовано безліч незвичайних пам'ятки. Тут досить тепло і немає дощів. Вода в Червоному морі прогрівається до 23 градусів. Це одна з тих країн, де можна не тільки відпочити на Новий рік на морі, але і гарненько оздоровитися. Гарячі термальні джерела Маин Спа розташовані всього в 30 хвилинах їзди від Мертвого моря. В готельному комплексі можна залишитися на ніч.

Відмінним варіантом святкування стануть також круїзи по Середземному морю на Новий рік. Вони подарують вам незабутні емоції.

На порталі "Знай.uа": як, де і коли можна побачити північне сяйво

"Знай.uа" розповідав про святкування Нового року в Карпатах з активними розвагами

А також про романтичну подорож Україною