Стало відомо, що в Сумах 48-річний водій у стані алкогольного сп'яніння погрожував патрульним самогубством, якщо вони оформлять протокол про водіння машини у нетверезому вигляді. Відповідне відео було опубліковано прес-службою Нацполіції в Сумській області.

Копи стверджують, що у водія були виявлені ознаки алкогольного сп'яніння. Патрульні пропонували чоловікові пройти огляд на стан сп'яніння, однак він почав переконувати не робити цього, погрожуючи при цьому вчинити самогубство.

За даними прес-служби, водій намагався дістати з авто рушницю для того, щоб підтвердити свої слова дією".

"Він повідомив, що зараз візьме з авто документи, щоб надати їх для перевірки. Однак сівши в авто, водій швидко пересів на заднє сидіння і потягнувся за рушницею. Нам вдалося вихопити у нього рушницю, а самого чоловіка затримати", - заявила одна з поліцейських, яка була на місці.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Інспектори встановили, що протягом року чоловік уже притягувався до відповідальності за водіння в нетверезому вигляді.

Нагадаємо, що у Чернівцях п'яний хлопець на легковика в'їхав в обласну філармонію. Аварія сталася на світанку.

Як повідомляв портал Знай.ua, японський автоконцерн представив невеликий міський кросовер MX-30, який зовсім недавно представили на Токіо Мотор Шоу.

Також портал Знай.ua писав, що Уряд ухвалив низку рішень, які дозволять запустити такі онлайн послуги вже незабаром. Це експериментальний проект, в подальшому буде розширюватися перелік цифрових послуг.