Про це повідомили в прес-службі місцевої поліції. ДТП сталося в Хортицькому районі міста. Там водій на невстановленому легковому авто світлого кольору збив пішохода і зник з місця аварії. Від отриманих травм чоловік загинув на місці.

Зараз правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Всі обставини ДТП встановлюються.

Нагадаємо,що підліток загинув під колесами п'яного неадеквату: подробиці трагедії вразили Україну.У Моршині водій автомобіля марки "Citroen" збив пішохода. Від отриманих травм юнак помер на місці аварії. Працівникам поліції вдалося затримати чоловіка, який був за кермом. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Львівської області. "Сьогодні, 16 лютого, близько 00.20 недалеко від міста Моршин сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля "Сітроен", 29-річний житель району, скоїв наїзд на пішохода Після цього він намагався втекти, однак незабаром був затриманий працівниками поліції", - йдеться в повідомленні. Правоохоронці встановили, що 29-річний чоловік за кермом був п'яний. Він збив 17-річного пішохода і зник з місця ДТП. Незабаром вдалося затримати.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що водитель-неадекват протаранив коляску з немовлям і зник.У Львові водій на пішохідному переході наїхав на коляску з немовлям і зник з місця аварії. Таку інформацію повідомляють в правоохоронних органах Львівської області. Пригода сталася 27 вересня приблизно о 14:20 на проспекті Червоної Калини біля ринку "Народний", В колясці лежала дівчинка 2017 року народження.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Під Києвом п'яний водій покалічив дитину і поїхав геть: вся країна в шоці.У понеділок, 5 листопада, у Київській області сталася страшна аварія. В селі Розкішна Ставищенського району водій автомобіля ВАЗ-2108 збив дитину. Про це повідомили в ГУ Національної поліції Київської області. Уточнюється, що 10-річна дівчинка разом з мамою і 9-річною сестричкою переходила дорогу по пішохідному переходу на центральній вулиці села.