Відомий український письменник, вчений, доктор філологічних наук Іван Лучук повідомив про страшну хворобу. Він пережив важкий інсульт і зараз йому потрібна допомога.

Про це повідомляє видання POLITEKA з посиланням на повідомлення Лучука у соціальній мережі Facebook.

За словами письменника, хвороба атакувала його рік тому. Зараз він не в змозі відновитися і відчуває себе немічним. Іван Лучук повідомив, що він досі не може відновитися після пережитого.

"Ніколи досі я не знав, що таке бути немічним, просити зав’язати шнурки на взутті або застебнути блискавку у сторонніх людей, чекати дітей після навчання, щоб нагодували обідом…", – написав Лучук.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Вчений повідомив, що не втрачає надії, адже фахівці говорять про можливість відновлення, проте потрібно пройти дорогий курс лікування.

"Курс лікування – непідйомна ноша для мене і моєї сім’ї, що складається з дітей і мене. Цифра вбиває залишки оптимізму та віри у те, що взагалі щось можливо змінити, я у відчаї. Не знаю, чи подолаю таке випробування ще у своєму житті", – написав Іван Лучук.

В кінці поста письменник просить відгукнутися всіх небайдужих і надати йому грошову допомогу, адже його чекає обстеження і нове перебування в лікарні.

"Я хочу поборотися за себе. Щиро вдячний вам за вашу підтримку, і в великих надіях зустрічатися і бути з вами", – написав письменник.

Відзначимо, Іван Володимирович Лучук народився в 1965 році у Львові. Він є одним із засновників літературних угруповань "Лугосад" і "Геракліт". Лучук склав один з неофіційних варіантів української латинки, що використовується, зокрема, журналом "Ї".

Нагадаємо, що українцям показали апартаменти Зайцевої в колонії: особистий кур'єр, ручна вишивка і шопінг.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві переповнений тролейбус спалахнув, як свічка: пожежу гасили всією вулицею, але безрезультатно.

Також портал Знай.uа писав, батько влаштував дітям катівню у підвалі: 9 років примушував чекати кінця світу, фото.