Українці все частіше страждають від нашестя медуз через підвищення солоності води в Азовському морі. Так, на пляжках Арабської Стрілки, Щасливцеве і Генічеська зафіксовано рекордну кількість коренеротів. Передає видання golos.zp.ua.

За інформацією місцевих журналістів, на популярному курорті Кирилівка медузи зустрічаються набагато рідше. Крім того, досить чистими виявилися пляжі Бердянська.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вода досить чиста, навіть водоростей практично немає. Однак, через відсутність медуз будьте готові до присутності людей, які від цих медуз намагаються врятуватися, відшукавши чистіший "шматочок моря"", пишуть журналісти.

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Варто відзначити, що підвищення солоності води в Азовському морі пов'язують з будівництвом Кримського мосту. За словами вчених, коренероти почали активно розмножуватися і зараз відчувають себе дуже комфортно на узбережжі Азова.

Нагадаємо, з популярного курорту біжать туристи, в Азовське море - ні кроку.

Як повідомляв портал Знай.uа, в озері під Києвом шукали труп, дива не сталося.

Також Знай.uа писав про те, туристичний "рай" Путіна в Криму показали одним фото.