Стало відомо, що 12 співробітників поліції притягнуті до відповідальності, з них 6 керівників районного відділу поліції звільнені. Про це свідчать результати службового розслідування кримінального провадження, відкритого за фактом вбивства 5-річного Кирила Тлявова в Переяславі-Хмельницькому.

За інформацією департаменту комунікації Нацполіції, керівників управління превентивної діяльності притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

5-річний Кирило Тлявов

Читай Знай.иа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

При цьому на заміщення вакантних посад у Переяславі-Хмельницькому відділі поліції оголошено конкурс з числа чинного поліцейського резерву.

Популярні новини зараз

"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Повідомляється, що після завершення розслідування справи про вбивство хлопчика вирішили призначити нового главу поліції Київської області. Ним став Андрій Небитов.

Андрій Небитов

Нагадаємо, справа про вбивство Кирила Тлявова отримала несподіване продовження.

Як повідомляв портал Знай.uа, слідчі назвали тих, хто був присутній у момент вбивства 5-річного Кирила Тлявова у Переяславі-Хмельницькому.

Також портал Знай.uа писав, що бабуся 5-річного Кирила Тлявова звернулася до Володимира Зеленського з проханням забезпечити належне розслідування справи.