Відомий політолог і журналіст Юрій Романенко розповів про те, як непомітно впливає на звичайного українця неякісне паливо - в Європі, за його слова, машини в середньому "жеруть" на два літри менше - від цього, каже Романенко, невидимі витрати і погіршення екології.

Про це політолог написав у власному Telegram-каналі.

Політолог заявляє також про те, що звичайним українцям постійно "втюхують ідіотські теми...і тим часом кожен з нас платить більше".

Популярні новини зараз

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

"На два літри менше. Машина жере солярки. Тільки тому, що якість палива в Європі нормальна. Порахуйте скільки кожен з вас переплачує грошей за рік, тільки тому, що держава не виконує свої елементарні функції. Вам втюхують якісь ідіотські теми про мову, про свята, які ви повинні святкувати чи ні, які цілувати ікони, яким перстом хреститися. Тим часом кожен з вас платить більше: заправляє машину, купує хліб, або іграшку дитині. Кожен день, кожна людина в Україні оплачує ціну цієї державної бодяги, якій інтелектуальні бодяжники ще й придумують якесь ганебне виправдання", - заявив він.

Нагадаємо, політолог Юрій Романенко розповів, як "порохоботи" намагаються прив'язати Зеленского до нинішніх подій в Україні.

Зокрема, Романенко зазначив, що українська влада за часів президентства Порошенко і він особисто нічого не зробили, що б мати альтернативні варіанти поведінки при вирішенні Путіна роздати російські паспорти на Донбасі.

Нагадаємо, дружина Зеленського поділилася страшною правдою про помсту Кадирова.

Як повідомляв Знай.uа, Комаров розповів, який Зеленський насправді.

Знай.uа писав, Зеленський розв'яже війну проти Росії.