ПриватБанк влітку перезапустить Приват24. За словами голови правління фінансової установи Петра Крумханзла, тестування бета-версії нової програми почалося ще у березні цього року.

Про це повідомляють ЗМІ,

Наразі вже відомо, що оновлена платформа запрацює у повну силу вже через кілька місяців. Відомо, що оновлена версія матиме більший перелік функцій.

Приват24 від Приватбанку

"Найближчим часом бета-версія системи буде доступна всім бажаючим, а основний запуск нового Приват24 ми плануємо до кінця літа. Перфекціонізм у питанні лонча нової системи цілком виправданий", - сказав Крумханзл і додав, що банк "хоче запропонувати клієнтам майже ідеальний продукт

Популярні новини зараз

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Показати ще

Більше того ПриватБанк вже запланував масштабне оновлення hardware банку і обіцяє українцям "кілька цікавих проектів з найбільшими світовими брендами".

При цьому українці з пересторогою дивляться на майбутні зміни у сервісі ПриватБанк, але все ж відзначають, що зміни все ж необхідні.

ПриватБанк

"ПриватБанк вже років три не може зробити, щоб нормально шаблони в комунальних платежах працювали..." - поскаржився один юезер. "Якщо дійсно будуть проведені зміни деяких категорій - то буде добре. Якщо зміниться лише інтерфейс - то ліпше не чіпайте взагалі", - додав інший. "Це значить, що ще кілька місяців Приват24 буде глючити? Не дуже райдужна перспектива", - написав у соціальній мережі ще один користувач.

Нагадаємо, невдовзі українцям доведеться увійти у період "великого відпочинку". Так, Національний банк України опублікував графік роботи системи електронних платежів регулятора та банківської системи через перенесення робочих днів у 2019 році.

Як повідомляв "Знай.ua", у вівторок, 23 квітня, суд озвучив нове рішення у резонансній справі щодо націоналізації ПриватБанку. Наразі відомо, що колегія суддів, які винесли рішення про незаконність націоналізації ПриватБанку, вимагають розпочати процедуру імпічменту чинного президента Петра Порошенка.

Також "Знай.ua" писав, що українські банкіри стурбовані ймовірною реакцією людей на новини з приводу судового розгляду між чиновниками і екс-власниками ПриватБанку.

Зеленський став Президентом всієї України. Володимир Фесенко