Українські військові на Донбасі знищили командно-спостережний пункт путінських головорізів в районі Золотого. Тепер захисникам України стане легше контролювати цю ділянку фронту.

Про це свідчить відеозапис, який в мережі опублікував військовий ЗСУ Анатолій Штефан Штірліц.

"Колоради в черговий раз турбували ОС в районі Золотого. На цей раз до них в гості полетіли великі оси і завдали значної шкоди ВПП противника. Шмаки-бум на цей раз наступив техніці та озброєнню, а 3 окупанта підписали контракт з бригадою 200", - написав Штірліц.

Варто нагадати, що російська сторона вздовж українського кордону розмістила принаймні 28 батальйонних тактичних груп, які знаходяться в готовності до негайного застосування". Про це розповів начальник Управління комунікацій та преси Міністерства оборони України Олексій Чорнобай.

Чорнобай прокоментував наявність військової присутності агресора і повідомив, що за даними оборонного відомства, батальйонні групи Росії на 100% укомплектовано військовослужбовцями за контрактом та оснащено сучасним модернізованим озброєнням і військовою технікою.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 1 лютого, біля одного з арсеналів ЗСУ в лісовій місцевості було затримано трьох чоловіків, які пройшли в охоронну зону. Невідомих було затримано черговою зміною і оперативним військовим підрозділом. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ в Facebook.

Про порушення відразу було передано до Нацполіції і СБУ, а затриманих було передано поліцейським. За пильність та оперативні дії під час охорони важливих об'єктів склад чергової зміни і підрозділ ВСП буде нагороджено.

Нагадаємо, офіцер розповів, скільки бойовиків українські герої відправили до пекла: і це тільки за січень.

Як повідомляв Знай.uа відео кривавого розгрому бойовиків показали українцям: прямо в ціль.

Знай.uа писав, українські герої вмили окупантів кров'ю: заборонена зброя стала головною помилкою.