Нещодавно Ірина Геращенко відкрито заявила: переговори у Мінську російська сторона всіляко намагається зірвати, і, на жаль, це виходить. Тому миру на Донбасі українцям поки що не бачити. Про те, що північні сусіди жодного дня не дотримуються домовленостей, свідчать і красномовні ролики, зняті нашими бійцями на фронті.

Приміром, нещодавно в районі тимчасово окупованої Горлівки, терористи так званої "ДНР" атакували позиції ЗСУ, але українські військові вирішили дати відсіч, аби припинити ці зухвалі витівки. Вони знищили мінометне "гніздо", звідки лунали постріли в бік солдатів та мирного населення.

Відео опублікував на сторінці у Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (позивний "Штірліц"). За його словами, це сталося біля смт Пантелеймонівка Ясинуватського району, розташованого в 10 кілометрах на південний захід від Горлівки.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

"Розлючені оси вилетіли, щоб вжалити колорадів і довести, що вони знають, де ховаються окупанти, і що покарання прийде. "Черговий" Шмаков-бум "і" 200-та бригада "(тобто знищення) у одного окупанта, ще двоє зашивають свої рани ", - розповів він в коментарі до ролику.

Дивіться: Мінометний підрозділ РФ, обстріли на Донбасі

Нагадаємо, колишній контрактник показав систему ЗСУ зсередини. Як повідомляв "Знай.ua", підполковник пояснив, чому Україна досі не виграла неоголошену війну. Також "Знай.ua" писав, мати героя "Залізної Сотні" роками шукає вбивць сина.